Nieuw boek coming soon!

Hey hoi,

Het heeft even geduurd voordat ik weer een auteursboog heb geschreven en heb geplaatst, maar nu is het dan eindelijk weer zover.

Via deze manier wil ik laten weten dat ik weer ben begonnen met het schrijven van een nieuw verhaal; ik kan beloven dat het heel iets anders dan Modern Liefdesspel - Roman met een moderne twist wordt.

Wanneer het boek precies uitkomt weet ik niet, maar ik weet wel dat ik voor het schrijven mijn tijd neem en het dit keer niet overhaast ga doen, daarnaast ga ik de hulp van testlezers inzetten en dan hopen dat het verhaal goed bij het publiek in de smaak valt!

Wederom breekt er voor mij een spannende tijd aan; na 2 jaar niets geschreven te hebben neem ik nu de sprong in het diepe weer en ga ik naast mijn opleiding tot Juridisch Medewerker mijn focus op dit geweldige en spannende moordverhaal leggen.

Wil je weten wat er in het oh zo rustige en pittoreske stadje Belleville gebeurt? Houd dan mijn blog voor alle ins en outs over mijn nieuwe verhaal 'List & Bedrog - Hoe liefde kon bedriegen'n de gaten.

To be continued...


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



Nieuw boek coming soon!

Nu verkrijgbaar

Verschijning van het boek Modern Liefdesspel

Update Modern Liefdesspel 1

introductie auteur & boek